Fişă de Top

Cand “zana” inventeaza

Posted in 1 by Karina Zotta on mai 2, 2010
  • Greutatile prin care trece o mamica tanara au inspirat-o, de a luat si premiu la Geneva

Fiecare problema are si o solutie, la fel si fiecare bebelus care va purta inventia vestimentara semnata de Andreea Marin Banica va fi mai fericit, din cate povesteste si fosta “zana a Surprizelor”. Daca pana acum a reprezentat Romania la UNICEF sau a impresionat prin altfel de aparitii, acum s-a gandit sa iasa un pic din zona respectiva si sa-si construiasca o alura serioasa de inventator.

Medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva a castigat-o datorita nevoilor fiicei sale, Violeta, care era inca pe la a treia luna din viata si deja se manifesta in privinta confortului. Bubulina, gospodina s-a gandit ca o completare la body-ul copilului ar prinde bine, si nu o oarecare completare, ci una tridimensionala. Si uite-asa a iesit body-ul extensibil gandit de Andreea lu’Banica si creat chiar de ieseanca priceputa rau intr-ale modei, Irina Schrotter.

Televiziunile din tara au venerat-o de aceasta data ca pe un mare inventator in stirile in care anuntau castigul acesteaia de la Geneva, astfel precum nici Andreea nu doreste sa fie numita “inventator ocazional” . Deja s-au semnat contractele pentru ca body-urile din colectia “Violet by Andreea Marin” sa fie vandute peste tot in lume.

Cine mai spune ca zanele dispar de tot? Gasesc ele bagheta magica pana la urma. Si un sfat pentru tinerele mamici: nu lasati odraslele fara body extensibil tridimensional, dauneaza grav confortului!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: